Overige video's

Vanille-ijs met balsamico-aardbeien

Met een simpel ijsbolletje en wat toppings maak je supersnel een lekker toetje. Wat dacht je van vanille-ijs met een topping van balsamico-aardbeien? Succes gegarandeerd!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Meng de aardbeien met de balsamicoazijn en poedersuiker. Schep om en laat minimaal 30 minuten afgedekt marineren in de koelkast.
  2. Rooster in een koekenpan de pistachenoten met de honing en een snufje zout. Schep bollen het ijs en verdeel over 4 bakjes. Schep de gemarineerde aardbeien erop en maal wat zwarte peper erover. Strooi de basilicum over de aardbeien. Bestrooi met de pistachenoten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.