Overige video's

Vanille-chocolade panna cotta

4 gemiddeld nagerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
58 g
33 g
Hoofdingrediënten Hazelnootpasta (13)

Bereiden

  1. Maak eerst de chocoladelaag en week de gelatine hiervoor in koud water.
  2. Verhit de room op een lage stand, voeg de hazelnootpasta toe en roer goed door.
  3. Knijp de gelatine uit en voeg deze al roerend toe aan de room.
  4. Verdeel het chocolademengsel over 4 glaasjes en laat 2 uur afkoelen in de koelkast.
  5. Doe voor de vanillelaag hetzelfde, maar voeg deze keer de vanillesuiker toe in plaats van hazelnootpasta.
  6. Schenk het vanillemengsel op de chocoladelaag in de glaasjes en laat de panna cotta nog 4 uur opstijven in de koelkast.
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
58 g
33 g
Hoofdingrediënten Hazelnootpasta (13)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.