Overige video's

Uienspread

4 gemiddeld lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 215 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
1 g
Hoofdingrediënten Honing (631)

Bereiden

  1. Pel en snijd de uien in dunne ringen of snipper ze fijn.
  2. Verwarm de olie in een grote pan met zware bodem en fruit de uien met een snufje zout al roerende 5 à 10 minuten tot ze goudbruin zijn.
  3. Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat met het deksel op de pan op lage stand een uurtje zachtjes stoven.
  4. Neem het deksel van de pan en laat het vocht nog eens 15 minuten zachtjes inkoken of zolang nodig is tot de uienspread kleverig en mooi bruin is.

Bereidingstip

Afgekoeld is de spread lekker op een broodje kaas of brie of bij een hamburger of worstjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 215 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
1 g
Hoofdingrediënten Honing (631)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.