Overige video's

Uiensoep met kip en kerrie

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
3 g
Hoofdingrediënten Kipfilet (253)

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olie in een soeppan. Bestrooi de kipreepjes met zout en peper en bak ze rondom lichtbruin en gaar in 6-8 minuten. Schep ze uit de pan.
  2. Voeg de rest van de olijfolie bij het bakvet en bak hierin de uien met kerrie 2-3 minuten.
  3. Schep de aardappelblokjes erdoor en bak ze 2 minuten mee.
  4. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes circa 15 minuten.
  5. Pureer de soep en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de kipreepjes over borden of kommen en schep de hete soep erop. Bestrooi met peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
3 g
Hoofdingrediënten Kipfilet (253)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.