Overige video's

Turkse broodpizza

Maak eens een pizza met een twist! Ga voor dit Turkse broodpizza recept. Lekker snel én homemade met gehakt (of vegagehakt), tomatensaus, paprika, feta en rode peper. Klaar in 15 minuten!
Voedingswaarde p.p.
Energie 975 kcal
Koolhydraten 111 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
12 g
Vezels 7 g
Zout 5,9 g
Print

Bereiden

  1. Steek de barbecue met deksel aan. Vouw een stuk aluminiumfolie dubbel zodat het groot genoeg is om het hele rooster te bedekken.
  2. Verhit de olie en roerbak hierin het gehakt in een paar minuten rul. Breng op smaak met de oregano, zout en peper.
  3. Snijd het brood horizontaal door en leg de snijvlakken naar boven. Verdeel de tomatensaus, paprika, het gehakt en de feta over de halve broden.
  4. Leg ze op het rooster met aluminiumfolie en sluit het deksel van de barbecue. Bak de pizza's in 3-5 minuten knapperig.
  5. Snijd de Turkse pizza in stukken. Bestrooi met de koriander en eventueel wat rode peper. Besprenkel met knoflooksaus naar smaak.
Voedingswaarde p.p.
Energie 975 kcal
Koolhydraten 111 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
12 g
Vezels 7 g
Zout 5,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Annienas 28-05-2020
Makkelijk, snel en lekker. En je kan het natuurlijk aanpassen zoals je zelf wilt.