Overige video's

Tuinbonensalade met geitenkaas

4 eenvoudig lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook diepvriestuinbonen volgens de aanwijzingen op de verpakking of kook verse tuinbonen circa 10 minuten.
  2. Schaaf de komkommer in lange, dunne linten. Giet de bonen af en spoel ze om met koud water.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing en voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de tuinbonen, paprika, bosuitjes, bleekselderij en de dressing door elkaar.
  4. Verdeel de rucola over een schaal. Schep de salade erop en leg de komkommer eromheen.
  5. Bestrooi met de geitenkaas en garneer met de basilicumblaadjes.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.