Overige video's

Tuinbonensalade met artisjok en pecorino

Tuinbonen kun je prima in een salade verwerken! Deze vega salade met artisjok en pecorino is lekker snel klaar en ideaal om bij een maaltijd te serveren. Of eet er een stukje brood bij en je hebt een vullende maaltijd!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 510 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
2 g
Vezels 7 g
Zout 1,1 g
Print

Bereiden

  1. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan en hak ze grof. Blancheer de tuinbonen circa 2 minuten.
  2. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de rucola, tuinbonen, artisjokharten en amandelen over een schaal en besprenkel met de dressing. Schaaf met een kaasschaaf flinters pecorino boven de salade. Serveer met de ciabatta.
Voedingswaarde p.p.
Energie 510 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
2 g
Vezels 7 g
Zout 1,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.