Overige video's

Tropische vruchtentaartjes

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
6 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Doe de ingrediënten voor het deeg met een snufje zout in een kom en snijd de boter met twee messen in kleine stukjes.
  2. Kneed alles tot een soepel deeg.
  3. Verpak het in vershoudfolie en laat circa 30 minuten rusten in de koelkast.
  4. Meng de ingrediënten voor de amandelpasta tot een stevige crème.
  5. Verwarm de oven voor op 200°C.
  6. Rol het deeg uit en bekleed de vormpjes ermee.
  7. Prik het deeg in met een vork.
  8. Leg er stukjes bakpapier op met daarop de blindbakvulling. Druk deze een beetje aan.
  9. Bak het deeg 15-20 minuten in het midden van de oven.
  10. Verwijder het bakpapier met vulling en laat de bodempjes afkoelen.
  11. Bestrijk ze met de amandelpasta en verdeel de vruchten erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
6 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.