Overige video's

Tropische fish fingers

10 gemiddeld hapje, snack
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 145 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g
Vezels 1 g
Zout 0,2 g

Bereiden

  1. Maal in een keukenmachine de zalmfilet met de munt, 1 bosui, de currypasta en maizena. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Draai met vochtige handen kleine worstjes van het mengsel en laat afgedekt circa 30 minuten opstijven in de koelkast.
  3. Wentel de fish fingers vervolgens eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het paneermeel.
  4. Verhit een koekenpan met zonnebloemolie en bak hierin de fish fingers in circa 4 minuten rondom gaar en goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
  5. Serveer de fish fingers met de overige bosui, rode peper en partjes limoen. Lekker met (chili)mayonaise.

Wijnadvies

Bij dit recept voor spicy fish fingers is Green Grüner Veltliner een fijne opfrisser.

Voedingswaarde p.p.
Energie 145 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g
Vezels 1 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.