Overige video's

Tropische ananasjam met passievrucht en limoen

2 gemiddeld ontbijt, lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Limoen (336)

Bereiden

  1. Breng de ananas met het vruchtvlees van de passievruchten, steranijs, limoenrasp, -sap en de geleisuiker aan de kook. Kook de jam 15 minuten.
  2. Giet de jam in 2 brandschone potjes en draai de deksels strak dicht. Keer de potjes om en laat 5 minuten staan. Keer de potjes weer om en laat volledig afkoelen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Limoen (336)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

C.D. Bos 25-07-2019
Is dit recept wel uitgeprobeerd ? Zo ja, wilde de jam niet opstijven? Dat kan kloppen want er zit in ananas een enzym dat de werking van gelatine, en dus ws.van geleisuiker ook, te niet doet.