Overige video's

Trio antipasti
Trio antipasti
(5)

Trio antipasti

Kun je niet kiezen welk voorgerecht je wil serveren? Dan serveer je er toch gewoon drie! Vitello tonnato, geroosterde paprika met parmaham en courgette-mozzarellarolletjes. Van alles wat, daar wordt iedereen blij van.
Categorie hapje
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Pureer de tonijn met de mayonaise, 2 kappertjes, ansjovisfilets en 2 eetlepels olijfolie tot een gladde saus. Breng op smaak met peper. Leg 200 gram fricandeau (vleeswaren) op een bord en strijk een dun laagje van de tonijnsaus erover. Bestrooi met kappertjes en gehakte peterselie.
  2. Verhit 5 eetlepels olijfolie en bak hierin de paprika circa 10 minuten. Voeg de knoflook, honing, rozijnen en amandelschaafsel de wittewijnazijn erdoor en serveer met plakjes parmaham.
  3. Schaaf met een kaasschaaf de courgette in lange linten. Bestrijk deze linten met pesto gemengd met 1 eetlepel olijfolie. Rooster de courgette 2 minuten in een hete grillpan. Leg op de courgettelinten steeds 1 stukje mozzarella en 1 olijf, rol op en zet vast met een cocktailprikker.

Wijnadvies

Drink bij de antipasti een fris glas Prosecco Frizzante.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.