Overige video's

Triangel met zalm en garnalen

4 eenvoudig brunch, lunch, hapje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd de korst van het brood en snijd het brood horizontaal in dunne plakken.
  2. Houd 100 gram gerookte zalm apart voor de garnering. Snijd de rest van de zalm in kleine stukjes en meng deze met de zure room, pepersaus naar smaak en gehakte dille.
  3. Houd voor de garnalenvulling 100 gram garnalen apart. Meng de rest van de garnalen met de mayonaise, citroensap en peper naar smaak.
  4. Snijd 12 sneetjes van de plakken brood (er blijft brood over). Leg 4 sneetjes brood naast elkaar en verdeel de zalmvulling erover.
  5. Leg de volgende sneetjes erop met daarop de garnalenvulling. Dek af met de laatste sneetjes. Bestrijk de bovenkanten dun met mayonaise.

Bereidingstip

Vervang het casinobrood in dit recept door triangelbroodjes en snijd deze in 3 laagjes.

Bestrijk de zijkanten met mayonaise of roomkaas en druk er tuinkers of plakjes komkommer tegenaan.

Je hebt een heel casinobrood nodig om mooie plakken voor deze sandwiches te kunnen maken, maar hierdoor houd je wel wat brood over. Gebruik de rest van het brood voor croutons, tosti's, paneermeel of vries het in.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.