Overige video's

Tosti funghi met ei

4 gemiddeld brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
25 g
Vezels 5 g
Zout 2,3 g

Bereiden

  1. Verhit 3 eetlepels boter en bak de champignons in circa 10 minuten goudbruin. Voeg de knoflook en peterselie toe en bak nog 1 minuut.
  2. Verdeel de champignons over 4 sneetjes brood, verkruimel de feta erover en beleg met de plakken kaas. Steek met een steker of glas een gat uit de overige 4 boterhammen.
  3. Verhit een klontje boter in een koekenpan op een lage stand, leg 1 boterham in de pan en breek 1 ei in het gat. Bak circa 3 minuten tot het eiwit gestold en de eidooier nog zacht is.
  4. Herhaal met de rest van de uitgestoken boterhammen. Leg de boterhammen met gebakken ei op de boterhammen met champignons en rooster de tosti's circa 7 minuten in de oven (180°C). Serveer met de pesto.
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
25 g
Vezels 5 g
Zout 2,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.