Overige video's

Toscaanse tomatensoep

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 250 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g

Bereiden

  1. Leg de tomaten even in kokend water, pel ze en snijd ze in stukjes.
  2. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook.
  3. Voeg de bleekselderij, paprika, tomatenpuree en paprikapoeder toe en bak circa 2 minuten.
  4. Voeg de tomaten toe. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes circa 15 minuten.
  5. Roer de bonen erdoor en verwarm circa 5 minuten zonder te koken.
  6. Serveer de soep en bestrooi met de peterselie. Lekker met focacciabrood, olijfolie en zeezout.
Voedingswaarde p.p.
Energie 250 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.