Overige video's

Toscaanse kipsalade met rucola en druiven

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar, giet af en spoel er koud water over.
  2. Bak in de tussentijd de kipfilet al omscheppend in de olijfolie gaar. Snijd de rucola iets kleiner.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  4. Schep de kipfilet, rucola, tomaten en de druiven door de pasta. Meng de dressing erdoor.

Variatie

De rucola kan worden vervangen door reepjes rode sla. Neem in plaats van kip reepjes biefstuk.

Wijnadvies

Kies hier voor een frisse Zuid-Franse sauvignon blanc, een Zuid-Afrikaanse chenin blanc of een Italiaanse droge witte wijn naar keuze.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.