Overige video's

Toscaanse groentebouillon

6 eenvoudig lunch, klein gerecht, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
7 g

Bereiden

  1. Rooster de pancetta in een droge, hete koekenpan krokant.
  2. Verwarm de bouillon met de haricots verts, courgette, wortel en asperges en kook zachtjes 7-8 minuten.
  3. Schep de bonen en pesto erdoor en warm even mee.
  4. Bestrooi de groentebouillon voor het serveren met verkruimelde pancetta.
  5. Geef het ciabattabrood met de olijfolie en Parmezaanse kaas er apart bij.

Bereidingstip

Vervang de pancetta door rauwe ham.

Neem sperziebonen in plaats van haricots verts.

Kies voor bleekselderij in plaats van asperges.

Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.