Overige video's

Toscaans sukadevlees

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
12 g
Hoofdingrediënten Sukadelap (16)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 120°C. Bestrooi het vlees met zout en peper.
  2. Verhit de olie en de boter en bak het vlees rondom lichtbruin. Bak de uien en knoflook 2 minuten mee.
  3. Voeg de Italiaanse kruiden, de laurierblaadjes en de bouillon toe en breng aan de kook.
  4. Schep de gezeefde tomaten en paprikapoeder erdoor en zet de pan met deksel in het midden van de oven. Stoof het gerecht 4 uur.
  5. Controleer na 2 uur of er nog genoeg vocht in de pan zit en vul dit eventueel aan.
  6. Breng voor het serveren op smaak met zout en peper, verwijder de laurierblaadjes en meng de olijven en bonen erdoor.
  7. Verwarm even en strooi er peterselie over. Lekker met focaccia of pasta en gestoofde spitskool.
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
12 g
Hoofdingrediënten Sukadelap (16)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.