Overige video's

Tortillarolletjes met rosbief en gegrilde groenten

15 eenvoudig lunch, hapje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schep de groenten om met de olie. Verhit een grillpan en gril de groenten tot ze mooie grillstrepen hebben.
  2. Roer de roomkaas los met de pesto.
  3. Verwarm de tortilla's in een koekenpan en bestrijk ze met roomkaas.
  4. Beleg steeds met 2 plakjes rosbief en een reep van elke groente.
  5. Vouw de zijkanten van de tortilla's iets naar binnen en rol ze op.
  6. Laat de wraps met de naad naar beneden ca 15 minuten opstijven in de koelkast. Snijd dan in rolletjes van circa 4 cm.

Wijnadvies

Kies bij deze wraphapjes Spaanse wijnen, zoals Nava Rueda en Rosé Vega Libre voor de drinkers van wit. Roodliefhebbers gaan voor Finca Delabarca.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.