Overige video's

Tortilla met citroenmayo en paprikasalsa
Tortilla met citroenmayo en paprikasalsa
(7)

Tortilla met citroenmayo en paprikasalsa

Een lunch hoeft niet altijd uit boterhammen te bestaan. Deze tortilla (ook een prima leftover) is perfect om de volgende dag op te eten!
Categorie brunch, lunch, klein gerecht
Personen 1 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Kook de aardappels gaar en snijd daarna in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui op een lage stand in circa 5 minuten glazig. Verwarm de oven voor op 200ºC. Voeg de groene paprika en de aardappels toe aan de pan en bak 2 minuten. Giet de losgeklopte eieren erbij en bak 2 minuten.
  2. Laat in de ovenschaal glijden en bak circa 5 minuten in de oven, tot de tortilla gaar is. Laat iets afkoelen, snijd in stukken en verpak in aluminiumfolie.
  3. Meng intussen de mayonaise met citroensap en houd apart. Meng de rode paprika met rode ui en peterselie en houd apart. Serveer de tortilla met de mayo en salsa.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.