Overige video's

Tortellini-spinazieschotel

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 950 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
32 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Meng de zure room met de roomkaas en melk. Breng op smaak met de knoflook, nootmuskaat, zout en peper.
  3. Giet de tortellini af en schep in de ovenschaal. Verdeel hierover een laag spinazie en schenk het roommengsel erover.
  4. Bestrooi de tortellinischotel met de geraspte kaas en zet circa 15 minuten in het midden van de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is. Serveer eventueel met brood erbij.

Bereidingstip

Vervang de roomkaas naturel in dit recept door roomkaas met tuinkruiden.

Garneer de schotel met reepjes rode paprika op de geraspte kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 950 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
32 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.