Overige video's

Tortellini met tomaat-olijvensaus
Tortellini met tomaat-olijvensaus
(6)

Tortellini met tomaat-olijvensaus

Geen zin of tijd om boodschappen te doen? Deze ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis! In een handomdraai maak jij een lekkere pasta met tomaat-olijvensaus.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
12 g
Vezels 7 g
Zout 4 g

Bereiden

  1. Verhit een scheutje olijfolie en fruit hierin de knoflook. Voeg de tomaatjes toe en bak ze 3-4 minuten mee. Voeg de chilipeper, olijven, zout en de helft van de basilicum toe. Voeg 150 ml water toe en kook zachtjes circa 10 minuten.
  2. Kook in tussen de tortellini beetgaar. Giet de pasta af, laat goed uitlekken en schep de tortellini door de saus. Schep de pasta op borden. Bestrooi met de rest van de basilicum en eventueel kaas.

Bereidingstip

Voeg aan de tomatensaus 3 fijngesneden ansjovisfilets (blik) toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
12 g
Vezels 7 g
Zout 4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.