Overige video's

Tortellini met broccoli in romige tomatensaus

Makkelijk en zo klaar: deze tortellini met broccoli in romige tomatensaus. De broccoli en tomaten zorgen voor een kleurrijk eindresultaat op je bord. Dit gerecht staat in een handomdraai op tafel.
Voedingswaarde p.p.
Energie 935 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
48 g
24 g
Vezels 13 g
Zout 3,5 g
Print

Bereiden

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Kook de tortellini beetgaar. Kook de broccoliroosjes de laatste 4 minuten mee.
  2. Verhit een koekenpan en voeg de pesto, crème fraîche en tomaatjes toe. Laat 3 minuten pruttelen. Roer de tortellini en broccoli door de saus en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de Parmezaanse kaas erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 935 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
48 g
24 g
Vezels 13 g
Zout 3,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.