Overige video's

Tortellini met andijvie en walnoten

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 810 kcal
Koolhydraten 84 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
14 g

Bereiden

  1. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Hak de noten grof en houd apart.
  2. Verwarm de olie met de knoflook op een lage stand in een hapjespan tot de knoflook zachtjes bruist, maar niet verkleurt. Voeg de chilivlokken en andijvie toe en roerbak een paar minuten tot de groente slinkt.
  3. Kook de tortellini. Schep ze uit de pan en meng ze met de andijvie. Besprenkel met nog wat olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel over borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas, walnoten en pijnboompitten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 810 kcal
Koolhydraten 84 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
14 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.