Overige video's

Tortellini in romige paddenstoelensaus

Voedingswaarde p.p.
Energie 1120 kcal
Koolhydraten 80 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
72 g
42 g
Vezels 6 g
Zout 5 g
Print

Bereiden

  1. Kook de tortellini beetgaar. Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de sjalot 2 minuten.
  2. Voeg de slagroom en het bouillonblokje toe en laat 5 minuten pruttelen op een lage stand. Snijd de paddenstoelen grof en gaar ze 5 minuten mee.
  3. Breng op smaak met zout en peper. Roer de tortellini erdoor en bestrooi met de kaas en peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 1120 kcal
Koolhydraten 80 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
72 g
42 g
Vezels 6 g
Zout 5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.