Overige video's

Tortellini caprese
Tortellini caprese
(10)

Tortellini caprese

Dit Italiaanse gerecht bestaat uit veel verschillende smaken, die toch allemaal heel goed bij elkaar passen. Dit recept staat binnen 15 minuten op tafel. Een handig recept voor doordeweeks!
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 74 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
15 g
Vezels 5 g
Zout 3,4 g

Bereiden

  1. Kook de tortellini beetgaar. Bewaar een kopje kookvocht bij het afgieten. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  2. Schep de tortellini terug in de pan en roer de pesto en tomaatjes erdoor. Voeg eventueel wat kookvocht toe om de pasta smeuïger te maken en breng op smaak met zout en peper. Warm circa 2 minuten door.
  3. Meng de rucola met de balsamico en verdeel over borden. Schep de tortellini ernaast. Scheur de mozzarella erover en bestrooi met de basilicum en pijnboompitten.

Bereidingstip

Voeg iets minder pesto toe aan dit recept en besprenkel het gerecht met olijfolie extra vergine om te genieten van de pure ingrediënten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 74 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
15 g
Vezels 5 g
Zout 3,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.