Overige video's

Tonijntaart met rode ui

6 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
10 g
Hoofdingrediënten Tonijn (33) Feta (170) Roomkaas (94)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de taartvorm in en bekleed hem met het deeg. Prik de deegbodem enkele keren in met een vork. Leg het overgebleven deeg apart.
  2. Verhit de olijfolie en fruit hierin de uienringen en knoflook 4 minuten.
  3. Meng de tonijn en peterselie erdoor. Schep het vis-uienmengsel op de deegbodem.
  4. Meng de eieren met zout, peper, belegen kaas, feta en room en schenk dit over de vulling. Maak van het overgebleven deeg een rolrandje op de rand van de taart en plak dit goed vast met een beetje water.
  5. Bak de taart in circa 40 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar.
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
10 g
Hoofdingrediënten Tonijn (33) Feta (170) Roomkaas (94)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.