Overige video's

Tonijnsalade met knoflookcroutons

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
5 g

Bereiden

  1. Kook de sperziebonen 10 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  2. Meng de ingrediënten voor de dressing en voeg zout en versgemalen peper toe. Schep de tonijn, komkommer, olijven, maïs en dressing door elkaar.
  3. Bak het brood in de olie met knoflook goudbruin.
  4. Scheur de slablaadjes iets kleiner. Leg ze op een schaal met de tonijnsalade erop. Garneer met de sperziebonen, tomaatparten en croutons.

Bereidingstip

Breid de salade uit met ansjovisfilets en geroosterde paprika.

Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.