Overige video's

Tomatentaartje met Hollandse garnalen

4 gemiddeld lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de deegvellen in vieren.
  2. Bestrijk ze met de boter en leg in ieder vormpje of in iedere holte van de muffinvorm 4 deegvelletjes schuin op elkaar.
  3. Bak ze in circa 12 minuten in het midden van de oven lichtbruin en krokant.
  4. Meng de ingrediënten voor de dressing en voeg er de bosui, zonder het loof, aan toe. Schep de dressing door de tomaten.
  5. Wip de deegbakjes uit de vormen. Leg er veldsla of rucola in en verdeel de tomaten erover.
  6. Schep de garnalen en het loof van de bosui op de tomaatjes

Variatie

Vervang Hollandse garnalen door Noorse.

Wijnadvies

Tomaten en Hollandse garnalen zijn beide Sauvignon Blanc-liefhebbers. Denk aan Danie de Wet, Qué Mas of eentje met wat meer appelzuurtjes, die uit Touraine.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.