Overige video's

Tomatensalade met gegrilde feta

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
7 g
Hoofdingrediënten Feta (170)

Bereiden

  1. Houd wat blaadjes oregano apart om te garneren en hak de rest fijn.
  2. Meng de sjalot, gehakte oregano, olijfolie en azijn door elkaar en schep hier de tomaatjes door. Breng op smaak met zout en peper en laat circa 30 minuten trekken op kamertemperatuur. Schep nog een paar keer om.
  3. Verhit de grillpan en vet deze royaal in met olie. Gril de plakken stokbrood om en om bruin en leg ze op borden.
  4. Gril de feta kort om en om en leg bij het brood.
  5. Schep de tomatensalade eromheen en bestrooi met nog wat oreganoblaadjes.

Variatie

Vervang de oregano door basilicum.

Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
7 g
Hoofdingrediënten Feta (170)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.