Overige video's

Tomatenrisotto met geitenkaas en gepofte tomaat

Probeer deze maar eens: tomatenrisotto met gepofte tomaat! Hoe lekker ziet dit recept eruit? Binnen 30 minuten staat deze heerlijke risotto op tafel. Blije gezichten gegarandeerd!
Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
11 g
Vezels 8 g
Zout 1,4 g
Print

Bereiden

  1. Verhit 3 eetlepels olijfolie en fruit hierin de sjalot en knoflook 2-3 minuten. Schep de rijst erdoor en bak al roerend 2-3 minuten tot de korrels glanzen.
  2. Meng de basisbouillon voor tomatensoep met bijna 2 potten water. Giet een scheut ervan bij de rijst en voeg de rest in gedeelten steeds toe wanneer de bouillon is opgenomen. Schep regelmatig om.
  3. Sprenkel de rest van de olijfolie over de tomaten. Verhit een grillpan en rooster hierin de tomaatjes (aan de tak) circa 3 minuten. Rooster de pistachenoten in een droge, hete koekenpan.
  4. Schep de helft van de geitenkaas door de risotto. Breng op smaak met zout en peper. Schep de risotto in diepe borden. Knip de tomaten eventueel in kleinere trosjes en verdeel ze over de risotto met de rest van de geitenkaas, pistachenoten en basilicum.
Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
11 g
Vezels 8 g
Zout 1,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.