Overige video's

Tomatenfrittata met surimi

4 eenvoudig brunch, lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 355 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
6 g
Hoofdingrediënten Tomaat (229)

Bereiden

  1. Kruis de tomaten in. Leg ze enkele tellen in kokend water en ontvel ze. Snijd de tomaten in dunne plakken.
  2. Pers de knoflook erboven en giet de olijfolie erop. Klop de eieren los met 2 eetlepels water of bouillon, 1 eetlepel koriander, zout en peper.
  3. Verhit een koekenpan en bak hierin de tomaten met knoflook en olie 2-3 minuten. Verdeel de olijven en surimi erover.
  4. Giet het eimengsel erover en bak 7-8 minuten op middelhoge stand met het deksel op de pan. Keer om en bak nog 2-3 minuten.
  5. Bestrooi met de rest van de koriander en de kappertjes. Lekker met ciabatta- of focacciabrood.

Bereidingstip

Vervang de surimi in dit gerecht door garnalen of tonijn uit blik.

Voedingswaarde p.p.
Energie 355 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
6 g
Hoofdingrediënten Tomaat (229)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.