Overige video's

Tomatencarpaccio met selderij en kaas

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  2. Leg de tomatenplakken naast elkaar op de borden.
  3. Strooi er een beetje (zee)zout over. Leg een pluk sla in het midden op de tomaten.
  4. Schik de selderijreepjes, de noten en de kaas op de sla.
  5. Sprenkel de dressing erover en garneer met bieslook.

Variatie

Vervang de selderijreepjes door een bosje radijs, schoongemaakt en in smalle reepjes gesneden. Vervang de yoghurt en halvanaise in de dressing door demi crème fraîche of zure room.

Wijnadvies

Tomaten verlangen knapperig wit. Onze witte huiswijn smaakt dan prima. Maar ook altijd goed is Sauvignon Blanc, en daarin is veel keuze. Denk aan Touraine Sauvignon, Jean Sablenay, Danie de Wet of Qué Mas.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.