Overige video's

Tomatenbouillon met stokbrood en kruidenpesto

4 eenvoudig lunch, voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
9 g
Hoofdingrediënten Peultje (71) Feta (166)

Bereiden

  1. Pureer voor de kruidenpesto de knoflook met de dille, bladselderij, feta en een beetje zout en peper. Voeg in een straaltje olijfolie toe tot de pesto de juiste dikte heeft.
  2. Voeg aan de vleesbouillon 1,5 pot water en de tomatenblokjes met sap toe. Schep de soepballetjes en de peultjes erdoor en kook zachtjes 3-4 minuten tot de balletjes en peultjes gaar zijn.
  3. Schep een lepel kruidenpesto in de tomatenbouillon en bestrooi met de bosui en nog wat dille. Serveer met het stokbrood en de rest van de kruidenpesto.

Bereidingstip

Vervang de peultjes in dit recept door sugarsnaps, diepvriesdoperwten of bleekselderij in boogjes.

Wijnadvies

Hoop Huis Chenin Blanc.

Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
9 g
Hoofdingrediënten Peultje (71) Feta (166)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.