Overige video's

Tomatenbouillon met bosui en koriander

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 100 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Hoofdingrediënten Vleestomaat (79)

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de helft van de bosui, de gember en de tomatenpuree.
  2. Giet de bouillon erbij, verwarm en voeg de tomatenblokjes toe.
  3. Serveer de soep bestrooid met koriander en de rest van de bosui.

Variatie

Maak een vegetarische soep door kippenbouillon te ver­vangen door kruidenbouillon. oeg eens 2 geklutste eieren al roerend aan de soep toe en verwarm nog 1 minuut.

Voedingswaarde p.p.
Energie 100 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Hoofdingrediënten Vleestomaat (79)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.