Overige video's

Tomaten met sardines en olijven

4 eenvoudig hapje, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd de kapjes aan de bovenkant van tomaten eraf. Hol de tomaten uit, bestrooi de binnenkant met zout en zet ze omgekeerd op een bord.
  2. Giet de sardines af en verwijder de graatjes.
  3. Pureer de vis met het citroensap, de olijven, de ansjovisfilets en de kappertjes.
  4. Vul de tomaten met deze spread.

Variatie

Neem in plaats van sardines gerookte makreelfilet of voor vegetariërs feta in plaats van vis en serveer de tomaatjes op eierdopjes of kleine glaasjes.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.