Overige video's

Tomaatjes met roomham

4 gemiddeld amuse
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Ham (13) Roomkaas (95)

Bereiden

  1. Mix de (been)ham met de roomkaas in een keukenmachine tot een mousse en breng op smaak met peper. Roer het maan- of sesamzaad erdoor.
  2. Snijd de kapjes van 8-12 tomaatjes aan de tros, maar laat ze aan de tros zitten.
  3. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  4. Schep de zaadjes uit de tomaatjes. Zet ze met de uitgeholde kant naar boven op een ingevette bakplaat en bestrooi met zout. Leg de kapjes aan de steel ernaast.
  5. Bestrijk met olie en rooster circa 5 minuten hoog in de oven. Laat iets afkoelen en vul de tomaatjes met de hammousse, basilicum en maanzaad. Zet de kapjes erop.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Ham (13) Roomkaas (95)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.