Overige video's

Tomaatjes met paprikasalade en hummus

8 eenvoudig hapje, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd de kapjes van de tomaten en hol ze met een theelepel uit.
  2. Snijd van de onderkant van elk tomaatje een plakje zodat ze goed blijven staan.
  3. Schep de paprikablokjes om met de komkommer, bosui en munt.
  4. Vul de tomaatjes met de paprikasalade en schep er wat hummus op. Garneer met een blaadje basilicum.

Wijnadvies

Sauvignon blanc, zoals Jean Sablenay en Ana, combineert goed met groente. Ook Lizard Riesling bevindt zich in de vegahoek, evenals droge rosé van Sensas of de Huiswijn. Wat rood betreft is merlot de ware: Jean Sablenay, Cavendrim of House of Mandela.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.