Overige video's

Toastje met wortelsalade en ansjovissalsa

8 eenvoudig hapje, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rooster de boterhammen en steek uit elke snee 4 vormpjes.
  2. Hak de kruiden, de knoflook, de ansjovis en de kappertjes grof en meng met de helft van de olie, de citroenrasp en het -sap.
  3. Schep de wortelreepjes om met de rest van de olie en citroen.
  4. Bestrijk de toastjes met roomkaas en een schepje wortelsalade. Verdeel de ansjovissalsa erover.

Wijnadvies

Lekker en feestelijk met een lichtbruisende Gatão Vinho Verde, Indomita Sauvignon Blanc of Nava Rueda. Ook rosé is graag van de partij: Eco Balance, Vega Libre of Rosé de France.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.