Overige video's

Toastje met serranoham en gegrilde asperge

8 eenvoudig hapje, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rooster de sneetjes stokbrood.
  2. Verhit een grillpan. Schep de asperges om met de olie en rooster circa 3 minuten tot ze grillstrepen hebben.
  3. Neem van de warmtebron en schep om met het citroensap en peper.
  4. Bestrijk de toastjes met de roomkaas en beleg elk toastje met een reep ham.
  5. Verdeel de asperges over de toastjes.

Wijnadvies

Lekker en feestelijk met een lichtbruisende Gatão Vinho Verde, Indomita Sauvignon Blanc of Nava Rueda. Ook rosé is graag van de partij: Eco Balance, Vega Libre of Rosé de France.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.