Overige video's

Toastje met mangochutney en gewokte garnalen

8 eenvoudig hapje, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rooster de boterhammen en steek uit elke snee 4 vormpjes.
  2. Schep de rode peper om met de azijn en laat circa 10 minuten staan.
  3. Verhit de olie in een wok en roerbak de garnalen circa 1 minuut op een hoge stand.
  4. Schep uit de wok, laat de rode peper uitlekken en schep om met de garnalen.
  5. Bestrijk elk toastje dun met boter en een beetje mangochutney.
  6. Verdeel de garnalen erover en lepel op elk toastje nog een beetje chutney. Garneer met koriander.

Wijnadvies

Lekker en feestelijk met een lichtbruisende Gatão Vinho Verde, Indomita Sauvignon Blanc of Nava Rueda. Ook rosé is graag van de partij: Eco Balance, Vega Libre of Rosé de France.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.