Overige video's

Toastje met geroosterde gele paprika en bieslookpesto

8 eenvoudig hapje, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rooster de boterhammen en steek uit elke snee 4 vormpjes.
  2. Verwarm de ovengrill voor en leg de stukken paprika op een bakplaat. Rooster de paprika's tot het vel er zwartgeblakerd uitziet.
  3. Leg in een kom, dek af met folie en laat circa 10 minuten staan. Wrijf het vel van de paprika's eraf in een kom met koud water en snijd het vruchtvlees in brede repen.
  4. Schep om met 1 eetlepel olie en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Pureer de 12 sprieten bieslook, de peterselie, 3 eetlepels olijfolie, de citroenrasp, de knoflook, de cashewnoten en de kaas tot een dikke pesto.
  6. Beleg de toastjes met de paprika en wat bieslookpesto. Garneer met sprietjes bieslook.

Wijnadvies

Lekker en feestelijk met een lichtbruisende Gatão Vinho Verde, Indomita Sauvignon Blanc of Nava Rueda. Ook rosé is graag van de partij: Eco Balance, Vega Libre of Rosé de France.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.