Overige video's

Tiramisu light

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 140 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Leg de lange vingers in de schaal naast en op elkaar.
  2. Week intussen de gelatineblaadjes in koud water.
  3. Meng de yoghurt met de jam. Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze op in de 1,5 eetlepel warm water.
  4. Meng dit gelatinemengsel door het yoghurt-jammengsel.
  5. Giet dit over de lange vingers en laat het 1 uur in de koelkast opstijven.
  6. Leg de aardbeien op de tiramisu en strooi of verdeel de decoratiechocolade erover.

Variatie

Vervang magere yoghurt eens door magere kwark. Neem in plaats van decoratiechocolade cacaopoeder.

Voedingswaarde p.p.
Energie 140 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.