Overige video's

Timbaaltjes van tonijn en komkommer

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 165 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
6 g
Hoofdingrediënten Komkommer (223)

Bereiden

  1. Snijd beide kanten van de komkommer recht af. Maak met een kaasschaaf lange plakken en leg deze plat op een schaal. Besprenkel de komkommerplakken met de azijn en maal er zout en peper over. Laat dit intrekken.
  2. Prak de tonijn door de roomkaas. Meng de bosuitjes en peterselie erdoor tot een smeuïg geheel en breng op smaak met zout en peper.
  3. Bedek kleine glaasjes met een of meerdere repen komkommer door deze erin te rollen en goed tegen de zijkanten aan te drukken.
  4. Vul de komkommer met het tonijnmengsel en druk goed aan. Laat dit in de koelkast afgedekt een uurtje opstijven (of maak de timbaaltjes een dag van tevoren).
  5. Stort de timbaaltjes op een klein bordje en serveer met toast.

Bereidingstip

Vervang de bosuitjes door kappertjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 165 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
6 g
Hoofdingrediënten Komkommer (223)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.