Overige video's

Timbaaltje van zalm, garnalen en roomkaas

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
14 g

Bereiden

  1. Roer de roomkaas met een garde los en schep de bieslook en de garnalen erdoor. Breng het op smaak met zout en peper.
  2. Bekleed de timbaaltjes met vershoudfolie. Snijd de zalm in stukjes en bekleed de timbaaltjes ermee.
  3. Verdeel de kaas-garnalenmassa over de timbaaltjes en druk de inhoud goed aan. Dek de timbaaltjes af en zet ze koel weg.
  4. Roer de ingrediënten voor de saus door elkaar en voeg zout en peper naar smaak toe.
  5. Stort de timbaaltjes op een bord. Snijd de kerstomaatjes kruislings in.
  6. Garneer de timbaaltjes met de tomaatjes, de veldsla en een paar sprietjes bieslook en serveer de saus erbij.

Bereidingstip

Vervang crème fraîche door demi crème fraîche of magere kwark.

Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
14 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.