Overige video's

Tilapiasandwich met courgette en ansjovis-kappertjesjus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
15 g
Hoofdingrediënten Tilapiafilet (33) Courgette (263)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de tilapiafilets naast elkaar. Meng de boter met de kappertjes en vier in stukjes verdeelde ansjovisfilets.
  2. Bestrijk de visfilets aan één kant met deze boter. Halveer de filets, leg op één helft courgettelinten en dek deze af met de andere vishelft.
  3. Zet de vissandwiches in de ovenschaal, verdeel de boter die over is erover en bak de vis 6-8 minuten in het midden van de oven tot de tilapia net gaar is.
  4. Serveer het gerecht bestrooid met een beetje peper en de bosui en garneer met de rest van de ansjovisfilet en de citroen.

Variatie

Vervang tilapiafilet door zalmforelfilet. Neem in plaats van courgette wortel.

Wijnadvies

Wat pittig wit dat de jus ‘aankan'. Sensas, Jean Sablenay of Berg Schaduw Sauvignon Blanc. Rosédrinkers kiezen Viña Maipo.

Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
15 g
Hoofdingrediënten Tilapiafilet (33) Courgette (263)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.