Overige video's

Tilapia uit de wok met bospeen en boontjes

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 93 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
3 g

Bereiden

  1. Kook de wortelen met de sperziebonen 5 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Besprenkel de tilapia met citroensap en strooi er zout en peper over.
  3. Verhit de olie in een wok. Bak hierin de vis 3 minuten, schep deze uit de pan en houd warm onder luminiumfolie.
  4. Bak de uien 3 minuten in het bakvet. Schep de wortelen en sperziebonen erdoor en roerbak 5 minuten.
  5. Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de chilisaus en sojasaus erdoor.
  6. Schep de groenten op warme borden, leg de vis erop en serveer de couscous erbij.
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 93 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.