Overige video's

Tilapia met tomaat en salami

Voedingswaarde p.p.
Energie 565 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
15 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de visfilets droog. Giet 2 eetlepels olijfolie in een ovenschaal en leg de visfilets naast elkaar op de bodem. Bestrooi met zout en versgemalen peper.
  2. Leg daarop een laagje tomaat met daarop ui, knoflook en salami. Besprenkel met de rest van de olijfolie.
  3. Schenk de bouillon eromheen en bedek het gerecht met plakken mozzarella.
  4. Zet de schaal circa 20 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is. Strooi er een beetje paprikapoeder over.
  5. Lekker met gebakken aardappels.

Bereidingstip

In plaats van mozarella is brie of roomkaas ook lekker.

Voedingswaarde p.p.
Energie 565 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
15 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.