Overige video's

Tilapia met spinazie- risotto en geitenkaas

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
11 g

Bereiden

  1. Besprenkel de vis met citroensap en bestrooi met zout en peper.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie samen met de boter en fruit hierin het lichte deel van de bosui. Houd het groen apart.
  3. Voeg de rijst toe en bak 1-2 minuten tot de korrels glanzen. Schenk er bouillon bij tot de rijst net onder staat. Kook zachtjes en blijf roeren tot de rijst het vocht heeft opgenomen. Herhaal dit tot de bouillon op is.
  4. Voeg voor de laatste scheut bouillon de courgette toe en kook deze 2-3 minuten mee.
  5. Verhit intussen de rest van de olie en bak hierin de tilapiafilets circa 2 minuten per kant.
  6. Schep de spinazie, groene bosui en geitenkaas door de risotto en warm 1-2 minuten mee.
  7. Serveer de risotto met de vis.

Variatie

Vervang tilapia door kabeljauw of zalm.

Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.