Overige video's

Tilapia met krieltjes, kappertjes en olijven

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Hoofdingrediënten Tilapiafilet (33) Courgette (263)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestrooi de tilapiafilets met zout en peper. Vet een lage ovenschaal in met olijfolie.
  2. Verdeel de courgetteblokjes en de helft van de bosuitjes over de bodem van de schaal. Leg de visfilets er naast elkaar op.
  3. Meng de Italiaanse kruiden door de minikrieltjes en leg de krieltjes bij de vis in de ovenschaal. Verdeel de olijven en kappertjes met citroenrasp en -sap over de vis en krieltjes. Besprenkel met de rest van de olijfolie.
  4. Zet het gerecht circa 15 minuten in het midden van de oven. Bestrooi voor het serveren met de rest van de bosuitjes.

Bereidingstip

Vervang de tilapia door kabeljauw.

Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Hoofdingrediënten Tilapiafilet (33) Courgette (263)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.