Overige video's

Tilapia met couscoussalade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
3 g

Bereiden

  1. Bestrooi de visfilets met zout, peper en kerriepoeder. Besprenkel met citroensap, hier wordt de vis steviger door.
  2. Verhit 1 eetlepel olie en fruit hierin de ui en knoflook.
  3. Voeg de komkommer toe en bak deze 2 minuten mee.
  4. Roer de couscous, bouillon en paprikablokjes erdoor. Neem de pan van de warmtebron en laat afgedekt 3-4 minuten staan (volg de aanwijzingen op de couscousverpakking).
  5. Verhit de rest van de olijfolie en bak de vis in 5 minuten goudbruin en gaar. Roer de couscous los met een vork.
  6. Serveer de couscous in een schaal en leg de visfilets erop. Bestrooi met de peterselie.

Bereidingstip

Je kunt de vis ook bereiden in de oven. Verwarm de grill voor en leg de vis besprenkeld met een beetje olijfolie 2 richels onder de grill. Rooster de tilapia in 8-10 minuten goudbruin en gaar.

Variatie

Vervang tilapia door kabeljauw of koolvis.

Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.